For Restaurants & Distributors: Check out our free sample box section of the website!

News RSS Feed

kobenhavnkombucha 0 147
In 2019, we invented a low alcoholic alternative to sparkling wines. We now take the next step, offering an alcohol free and shelf stable version.Over..
0 185
3-2-1 Take off !!! Welcome to our new website!Over the last 3 months we chose to close our online sales to focus on developing our products and develo..
0 225
København Kombucha i det berømte danske medie Børsen om hjælpepakkerne fra den danske detailkæde Irma. Læs mere her. ..
0 254
København Kombucha i Dansk Handelsblad om hjælpepakkerne fra den danske detailkæde Irma. Læs mere her...
0 188
København Kombucha er nævnt på midtersiden af Irmas magasin, Krydderiet – “Kombucha – nu som rosé”. Artikelen skriver om København Kombucha, som en af..
0 213
København Kombucha er nævnt i en artikel på BT.dk. Artiklen skriver om, hvordan det er blevet en global tendens at have alkoholfrie alternativer og be..
0 233
Tror I på, at tang kan blive til lækre og innovative kombucha bobler?Det tror vi – og vi er derfor gået sammen med Københavns Universitet, om et crowd..
0 175
Læs på FødevareWatch om Irma’s nye kampagne “Tænk småt”. En kampagne som fokuserer på de små producenter og hvordan de er påvirket af 22-reglen. En re..
0 112
Endnu en fantastisk artikel er online på FødevareWatch, som fortæller om hvordan vi i København Kombucha søger for, at de festlige lejligheder stadig ..
0 104
København Kombuch har starte et innovationskraftsamarbejde med Food & Bio Cluster Danmark det handler om  den grøn omstilling af KombuchaKombucha er b..
w360 0 5937
Alt du skal vide om det vinøse vidunderKombucha – mange af os har hørt om det i de diverse kvindeblade og af omtale, men vi har stadig svært ved at fo..
w360 0 4646
Vil du være med til at fremstille en gin, som er baseret på rest-materiale fra København Kombucha’s produktion? ReMADE er København Kombucha’s nyeste ..
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)