I 2019 opfandt vi et lavalkoholholdigt alternativ til mousserende vine of champagne. Vi tager nu det næste skridt, og tilbyder en alkoholfri og holdbar version.

I løbet af de sidste 3 år har vi udviklet en ny mousserende gourmetdrik og tager nu et næste skridt. Selvom vores produkt indeholdt meget lidt alkohol, var det stadig for meget for gravide kvinder, dem med sundhedsmæssige udfordringer eller folk med religiøs overbevisning. Vores produkt skulle også forblive køligt. Dette tog ikke kun plads i køleskabene og gjorde transport kompliceret – det var også en af ​​de vigtigste bidragydere til vores CO2-fodaftryk.

Vi har nu en løsning. Gennem strammere kontrol af fermenteringsprocessen og lavtemperatur varmebehandling lykkedes det at gøre vores produkthylde stabil og alkoholfri (0,0% VOL). For os er prioriteringen, at København Kombucha står for en mindful måde at fejre på – gennem lavere alkoholforbrug – ved at sænke vores CO2-aftryk – og ved at give alle mulighed for at være med i jubelen.

København Kombucha er en prisvindende og alkoholfri fermenteret drik til at fejre livet eller forkæle dig selv hver dag.