København, Danmark – 14/12/2023

København Kombucha Aps er glade for at kunne meddele, at vores produkter fremover udelukkende vil blive solgt via Hansen Co. Dette strategiske partnerskab repræsenterer en væsentlig udvikling i vores mål til at levere premium kombucha-produkter til vores værdsatte kunder. Fra den 1. januar vil vores sortiment udelukkende være tilgængeligt gennem Hansen Co.

Hansen Co. A/S er en førende drikkevareimportør i Danmark, der repræsenterer mange kendte mærker. Nogle af disse inkluderer Evian, Singha øl, Rebæl. For København Kombucha er det en fornøjelse at have en så erfaren partner på det danske marked, så vi kan fokusere på eksport.

"For os er det afgørende at have en partner som Hansen Co., der allerede har etableret sig som en central aktør inden for import og distribution af drikkevarer i Danmark," siger Nicolas Limbach, direktør i København Kombucha Aps. "Dette partnerskab muliggør en mere koncentreret indsats på eksportmarkedet."

For Hansen Co. er København Kombucha en fantastisk udvidelse af deres alkoholfri drikkevarer. Alkoholfri øl har allerede en betydelig markedsandel, og vi ser begge en betydelig vækst i alkoholfrie alternativer til champagne og vin.

"Vi er glade for at inkludere København Kombucha i vores portefølje af alkoholfrie drikkevarer," siger Martin Grumm Schwensen. "Deres fokus på kvalitet og innovation passer perfekt til vores mission om at tilbyde forbrugerne det bedste inden for alkoholfrie alternativer."

Dette partnerskab markerer en spændende fase for begge virksomheder, og vi ser frem til at skabe værdi for forbrugere i Danmark og internationalt.

For yderligere information kontakt venligst:

 

Nicolas Limbach

Direktør

København Kombucha ApS

info@kobenhavnkombucha.com

 

Martin Grumm Schwensen

Direktør

Hansen Co. A/S

softdrinks@hansenco.dk